Mados profesionalai vertina aktorės įgimtą stiliaus pojūtį ir kūrybinį potencialą. H. Berry aistros madai ir ypač avalynei išraiška – šį kovą pristatyta jau trečioji vardinė avalynės kolekcija „5th Avenue by Halle Berry“. Ją įvertinti galės ir lietuvaitės. Norinčioms pasisemti įkvėpimo šiam pavasariui – trys stilingosios H. Berry įvaizdžiai:

Klasikinė elegancija

Vienas stilingiausių šio sezono pasirinkimų – lengvas kelnių kostiumas. H. Berry pirmenybę teikia smėlio spalvos eilutei. Prie jos visuomet derės to paties atspalvio ar baltos spalvos palaidinės.

Orams sušilus, aukitės batelius atvira nosele su itin populiaria detale – medžiaga dekoruota platforma. Šį sezoną madingas su drabužių spalva kontrastuojančios avalynės derinimas, pavyzdžiui – smėlio spalvos kostiumo ir mėtų spalvos batelių derinys.

Žaismingas laisvalaikis

Dėvėdamos vasarinius šortus ir sportinio tipo marškinėlius tuo pat metu galite jaustis patogiai ir ne mažiau moteriškai. Vietoj sportinio stiliaus batelių rinkitės elegantiškus balerinos tipo batelius. Ir štai – sportiškumo nebeliko. Į mados olimpą grįžę balerinos tipo bateliai „5th Avenue by Halle Berry“ kolekcijoje atskleidžia visas sezono tendencijas: pastelinės spalvos, subtilūs kaspinėliai, kniedės, akmenėliai.

Patogus paprastumas

Kelnės paaukštintu liemeniu ir laisvo, originalaus kirpimo palaidinė – patogi ir madinga eilutė kiekvienai dienai. Norėdamos atrodyti stilingai, pasirinkite ryškios spalvos siaurėjančias kelnes. Prie jų derės spalvingos basutės su platforma, visada suteikiančios grakštumo. Jeigu mėgstate rožinę spalvą – šį pavasarį pats laikas tai parodyti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)