Prieš natūralių kailių naudojimą pasisakančios organizacijos „Visoni Liberi“ narė iškėlė plakatą su užrašu „A Vostro Moda A Loro Morte“ (Jums mada – jiems mirtis). Po kelių akimirkų prie merginos pripuolė apsaugos darbuotojai, kurie ją palydėjo iš po Taikos arka esančios palapinės, kur ir vyko madų šou.

Po incidento mados renginys tęsėsi tarsi nieko nebūtų nutikę. Skelbiama, kad naujausią „Just Cavalli“ kolekciją sukurti dizainerį įkvėpė Himalajai.

Iš Toskanos kilęs mados kūrėjas, garsėjantis prielankumu laukinės gamtos motyvams ir moters-seksualios plėšrūnės įvaizdžiui, teigia norėjęs sukurti dar vieną odę jaunystei.
Kai kurios manekenės ant podiumo pasirodė vilkėdamos didžiulius megztinius, dabintus laukinės gamtos motyvais, dekoruotus šilku ar aukštomis apykaklėmis, kailiu. Toks stilius skirtas merginoms, norinčios suderinti glamūrą ir patogumą.

Dizaineris, kuris mados renginyje dalyvavo kartu su savo vokiečių aviganiu Lupo, moterims siūlė prigludusias kelnes ir tikrą spalvų fiestą.

Ant podiumo karaliavo pulsuojanti mėlyna, geltona, oranžinė ir raudona.

Džinsines kelnes ir švarkelius dizaineris nusprendė dekoruoti metalinėmis blizgiomis detalėmis ir taip pabrėžti puošniąją rūbų pusę. Mados kūrėjo kolekcijai parinkta avalinė taip pat alsavo aistra ir atkartojo liepsnojančio podiumo motyvą: elegantiški aukštakulniai ir ilgaauliai masyviu raudonu kulnu.

Kolekcijos pabaigoje pasirodė modelis Georgia May Jagger, roko žvaigždės Micko Jaggerio duktė, vilkėdama įspūdingą raudoną suknelę, dekoruotą juodais nėriniais ir blizgiais akmenukais.