Dizaineris 2013 metų šaltajam sezonui taip pat siūlo akcentuoti pečių liniją ir rinktis skulptūriškus siluetus.

Daug dėmesio „Mercedes-Benz“ mados savaitės metu pristatytoje kolekcijoje jaunasis dizaineris skyrė ir galvos apdangalams – galvą nuo šalčio mados kūrėjas siūlo dengti tiek megztomis kepurėmis, tiek šalikais, tiek „Pussy Riot“ pamėgtas megztas kaukes primenančiais aksesuarais.

Vos prieš du mėnesius A. Wangas buvo paskirtas mados namų „Balenciaga“ Paryžiuje kūrybos direktoriumi. A. Wango kolekcija buvo pristatyta vėsioje erdvėje Vostrito rajone. Modeliai žygiavo kryžiaus formos podiumu.

Dauguma paltų ir švarkų buvo dekoruoti kailio detalėmis. Didžiulės kumštinės kailinės pirštinės, kuriomis buvo apginkluotos manekenės, priminė ne ką kitą, o bokso pirštines.

A. Wangas išliko ištikimas klasikai - ant podiumo dominavo juoda ir pilka. Kartais tamsų koloritą praskaidrindavo tamsiai mėlynos ir prigesintos žalios intarpai.

Klasika dvelkianti A.Wango kolekcija
Klasika dvelkianti A.Wango kolekcija
Klasika dvelkianti A.Wango kolekcija

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)