„DvF kolekcija šiam rudeniui vadinasi „Glam Rock“ – „Kerintis rokas“. Ji žavi ir rokenroliška. Ją šiek tiek įkvėpė Davidas Bowie, kai jis buvo jaunas, ir aš pati, kai buvau jauna“, - naujienų agentūrai „Reuters“ sakė D. von Furstenberg.

Vienodai dėmesio teko tiek šviesioms spalvoms, tiek dulkėtiems žemės atspalviams. Metalinio blizgesio drabužiai su gyvatės odos raštais atrodė prabangiai, bet tinkami nešioti. Gyvūnų raštai, figūravę ant paltų, švarkų, kelnių, rankinių ir batų, siuntė žinią, kad lauke jūsų laukia džiunglės.

Maža susiaučiama suknelė iš juodo džersio glamonėjo U formos podiumu žingsniuojančio modelio kūną. Sparnų akcentai iš juodo satino ir odos suteikė moteriškumo bruožų.

Kai kurios suknelės buvo sukirptos taip, kad laisvai kristų žemyn. Švarkeliai, palaidinės ilgomis rankovėmis ir kelnės taip pat siūlė daugybę nešiojimo galimybių.

Diane von Furstenberg
Diane von Furstenberg
Diane von Furstenberg
Diane von Furstenberg

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją