Paroda „Mūsų vestuvės“ vyks vasario 9-10 d. nuo 10 iki 18 val. sostinės viešbučio „Radisson Blu Hotel Lietuva“ konferencijų centre.

„Mūsų paroda per penkerius metus gerokai išsiplėtė. Jei pirmaisiais metais parodoje buvo galima susipažinti su vien tik į vestuves orientuotų paslaugų tiekėjais, tai pastaraisiais metais šis konceptas pasikeitė. Mes nebetelpame vien į vestuvių rėmus, todėl apsilankius parodoje galima pasirūpinti ne tik savo vestuvėmis, bet ir sužadėtuvėmis, krikštynomis, jubiliejais ir kitomis šeimos šventėmis“, – sako parodos organizatorė Edita Ramanauskaitė.

Tradiciškai paroda „Mūsų vestuvės“ vasario 9-ąją pavers ypatinga diena keliems jaunavedžiams. Tiesa, šiemet jų bus ne viena, kaip įprasta, o net dvi poros.

„Šiemet sulaukėme net 89 porų paraiškų, kurios norėjo susituokti viešai ir nemokamai. Šis norinčiųjų skaičius kasmet sparčiai didėja, todėl nusprendėme, jog šiemet tokią galimybę turės dvi poros. Esame laimingi galėdami prisidėti prie gražiausios dviejų žmonių šventės ir dar laimingesni, kai matome džiaugsmo kupinas ir spindinčias jų akis“, – aiškina E. Ramanauskaitė.

Pirmoji jaunavedžių pora dalyvavo specialiame „Mūsų vestuvės“ konkurse ir yra jo laureatai. Įsimylėjėliai Auksė Aleknaitė ir Rimvydas Bendorius jau kuris laikas aktyviai ruošiasi būsimoms vestuvėms – iš parodos partnerių renkasi rūbus, žiedus, aksesuarus, gėles ir kitus atributus.

Tuo tarpu antroji pora bus atrinkta tik pirmąją parodos dieną. Laimingąją pora taps bilietus įsigijusi ir pirmoji į parodą atėjusi bei, žinoma, susituokti norinti pora. Šie jaunavedžiai visus vestuvių atributus rinksis tiesiog parodoje ir jau po kelių valandų tars lemtingąjį „Taip“.

Abejoms parodos metu susituokusioms poroms vestuvės nieko nekainuos. E. Ramanauskaitė skaičiuoja, jog tokios vienos poros vestuvės kainuoja apie 12-15 tūkst. litų. „Pernai susituokusios poros vien vestuvinių žiedų vertė buvo 6 tūkst. litų. Juos padovanojo vienas mūsų parodos dalyvių – „Aukso gija“. Be to, pasirenkant tokį vestuvių variantą, jaunavedžiams atkrenta nemaža dalis rūpesčių, kadangi visas detales už juos suderina savo sričių profesionalai, o jiems telieka džiaugtis ir mėgautis ypatinga diena“, – teigia parodos organizatoriai.

Praėjusiais metais parodoje dalyvavo daugiau kaip 130 dalyvių iš visos Lietuvos, siūlančių įvairias paslaugas didžiųjų švenčių laukiantiems. Parodoje per dvi dienas apsilankė daugiau kaip 10 tūkst. žmonių, atvykusių ne tik iš Vilniaus, bet ir Kauno, Klaipėdos, Šiaulių, Panevėžio, Ignalinos, Utenos ir kt.

E. Ramanauskaitės teigimu, lankosi ne tik jaunimas, bet ir žmonės nuo 18 iki 60 metų amžiaus, be to, nemažai lankytojų tampa nuolatiniais ir parodoje lankosi kasmet, nes supranta, jog tų pačių paslaugų teikėjų paslaugomis galima naudotis ir kitomis progomis.

Šiemet parodoje laukiama dar daugiau dalyvių, tarp kurių bus vestuvinių apdarų salonai, vestuvinių ir sužadėtuvių žiedų bei kitų aksesuarų meistrai, floristikos ir švenčių dekoravimo profesionalai, įvairių saldumynų, tortų ir kitų konditerijos gaminių specialistai, restoranų, viešbučių, kaimo turizmo sodybų, automobilių nuomos įmonių atstovai, fotografai, vestuvių organizatoriai ir vedėjai.

Parodoje savo kurtas šventines kolekcijas pristatys dizaineriai Viktorija Jakučinskaitė („Tiulio fėja“), Egidijus Rainys, Arvydas Videika („VAMP“), aksesuarų kūrėja Simona Brazdžionytė, tarp dalyvių ir garsioji burleskos šokėja Eglija Vaitkevičė, „Misis Visata 2009“ dalyvė Vaida Ragėnaitė, „Ventukų“ lyderis Juozas Butnorius su savo renginių vedėjų komanda, planuoja pasirodyti ir Inga Budrienė.

Parodos lankytojų lauks ir skirtingų mados namų bei salonų naujausių kolekcijų vestuvinių suknelių pristatymai, muzikiniai Lietuvos grupių pasirodymai, smėlio menininkės Jurgitos Minderytės šou ir, žinoma, daug žaidimų, kurių laimėtojams atiteks skirtingų parodos partnerių dovanojami kuponai, padėsiantys savo šventę paversti išties įspūdinga ir nepamirštama.
*

Bilietus į vasario 9-10 d. vyksiančią šventinę parodą „Mūsų vestuvės“ platina „Tiketa“. Bilietų kaina – 16 litų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)