1: MIRANDA KERR

Tai tikrai ypatingas angelas iš „Victoria's Secret“, apie kurią tikrai esate girdėję... Tačiau ji nėra vienintelė šiuo metu mūsų stebima nuostabiai besirengianti, madą mylinti mergina. Tiesą sakant, matome augančią šviežių veidų (ir spintų) kartą, kuri, mūsų manymu, diktuos madą šiais metais. Taigi pasižvalgykite „Grazia“ mados prognozių dešimtuko galerijoje...

2: CARA DELEVINGNE

2012-aisiais Cara valdė ant podiumo ir nulipusi nuo jo. Ryškūs antakiai ir galingas mados CV − Burberry, Topshop ir H&M kampanijos, sutartis būti „Victoria's SECRET“ angelu ir Britų mados apdovanojimuose nuskintas metų modelio vardas − esame tikros, kad šią tomboy stiliaus mylėtoją, laisvą ir nesuvaržytą britę matysime kur kas dažniau. Nesvarbu, ar ji dėvi vieną iš savo vintažinių universiteto džemperių, siauručius (skinny) džinsus ir Converse sportbačius, ar pasipuošia trumpute metalinių atspalvių suknute, Cara išlaiko savo „netvarkingų-plaukų-apsirengsiu-tai-ką-rasiu-ant-savo-kambario-grindų“ stiliuką. Mums netgi patinka jos kuoktelėjusi kombinezonų kolekcija!

3: AZEALIA BANKS

Iš Harlemo kilusi reperė muzikos industriją jau sukramtė ir išspjovė, atėjo laikas ir mados pasauliui. Jos vardas − JAV Vogue žurnalo geriausiai besirengiančiųjų sąraše, mados fotografas Rankin'as filmavo jos muzikinius klipus, o itin madingi Kenzo ir Thierry Mugler mados namai rengia šią bebaimę, undinėlės plaukus plaikstančią ir vulgarią panelę.

Azaleia stiliaus ašis − šukuosena (kurios spalva keičiasi praktiškai kasdien) ir gatvės stiliaus, ASOS ir Topshop mišinukas su 9-ojo dešimtmečio reivo ir saldumo prieskoniais. Galime įsivaizduoti − daug odos atidengiančias aštrias kombinacijas iš metalinių atspalvių trumpučių suknelių, blizgančių palaidinių „iki bambos“ ir nudraskytų šortų, gotiško stiliaus aukštaaulių ir beisbolo kepuraitės. Ir, žinoma, galybė rožinių atspalvių.

4: ALLISON WILLIAMS

Merginos, Alison Williams, kuri taip primena Kembridžo hercogienę Kate Middleton, yra šiais metais tarp naujos „Sekso ir miesto“ kartos sekėjų ryškiai sužibsianti mados žvaigždė. 25 metų amerikietė aktorė ir komikė visada atrodo puikiai pasirinkdama kažką paprasto, tačiau su „cinkeliu“. Pavyzdžiui, L’Wren Scott laisva, tiesaus kirpimo vidutinio ilgio suknelė su žaibo raštu − „saugi“ forma, tačiau raštas − itin drąsus. Mados pasaulis yra pasiruošęs ją priimti į savo ratą, bet ji jaučiasi taip pačiai laiminga ir „Target“ prekybos tinklo drabužiuose.

5: FANNING SESERYS

Šios eksperimentuoti mėgstančios, tačiau itin stilingos sesutės pastaruoju metu buvo tiek kartų sutiktos dėvinčios Prada ar Miu Miu, jog pradedame laukti (laikom kumščius!) galbūt greitai pasirodysiančios kampanijos! 2013-aisiais jaunėlė Elle vaidins kartu su Angelina Jolie filme „Maleficent“, kai tuo tarpu Dakota pasirodys keturiuose naujuose filmuose. Nepaisant blyškaus, tačiau intriguojančio gymio, jos puikiai valdo pastelinius atspalvius bei šiek tiek apkarpytas suknutes ar mielus sarafanus iš Topshop.

Ne ką sunkiau susitvarko ir su „ką tik nuo podiumo“ įvaizdžiu (kad ir koks sudėtingas jis butų). Tipiškas pavyzdys: Prada geometrinis kostiumėlis, kaklaskarė ir stambūs loferiai (loafers). Elle buvo pastebėta dėvinti ateinančio sezono kontraversiškas, geišos batelius primenančias platformas. Jų skiriamasis ženklas − jokio ženklo! Ką gi, jos juk paauglės.

6: RITA ORA

Ne, mes nelindėjome po akmenimis! Žinome, kad Rita Ora praėjusiais metais tiesiog švytėjo mados kelyje, tačiau spėjame, kad bet kuriuo momentu susidomėjimas ja tiesiog persmeigs mus visus. Vivienne Westwood, Alexander McQueen ir Pucci jau rengė naująją Jay Z prodiusuojamą dainorėlę, tačiau jos miestietiškas 9-ojo dešimtmečio stilius, sumaišytas su Holivudo žavesiu reiškia, kad ji lengvai suderins River Island ir Nike produkciją su couture Marchesa drabužėliais.

Todėl ji jau daro įtaką paprastoms merginoms. Iš dieną dėvimos retro miesto aprangos − pavyzdžiui, džinsų aukštu liemeniu, languotų, apie liemenį surištų marškinių, trumpų palaidinių ir dr. Martens „kerzų“, ji peršoka į tarsi raganišką, dailias formas išryškinančią vakarinę suknelę arba žėrintį šou merginos kombinezoną. Šiai gražuolei neegzistuoja saugus viduriukas.

7: HARLEY VIERA NEWTON

Niujorkietė Harley Viera Newton yra modelis-Dj-muzikantė (puikiai žinome, kad ji suko plokšteles Olsen seserų gimtadienio vakarėlyje) dabar labai laukiama pirmose Chanel, Christopher Kane and Mulberry kolekcijų pristatymų eilėse.

Ji turi potraukį ekscentriškiems aksesuarams, pavyzdžiui, triušio ausytėms iš nėrinių, tačiau jos skiriamasis ženklas yra tvarkingos aukštuomenės merginos ir rokenrolo muzikantės mišinys, pavyzdžiui, mielos dėvėtos trumpos suknutės ir netvarkyti plaukai ar nunešiota odinė baikeriška striukė su trumpais šortais ir senos grupės marškinėliais. Beje, ji nebijo visko maišyti su nemaža doze American Apparel pagrindinių drabužių, Topshop akinias ir Levi džinsais, todėl ją nuolatos seka galybė atsidavusių mados blogų.

8: KATE UPTON

Amerikietė maudymosi kostiumėlių modelis, aktorė ir tiesiog deivė Kate Upton sugebėjo įveikti sunkią užduotį − nulipti nuo Sports Illustrated seksualumo pjedestalo ir įsilieti į vidinį mados elito ratą. Dvidešimtmetei blondinei prognozuojama 2013-ųjų gražiausio kūno titulas, todėl neturėtumėte nustebti pamačiusios jos pritrenkiančias kūno linijas aptemptose žvilgančio audinio ir dekolte išryškinančiose, vieną petį atidengiančiose suknelėse. Šiuo metu ji nėra įtraukiama į stilių diktuojančiųjų sąrašus, tačiau ilgai netruks kol dizainerių šulai įsisuks ir į jos spintą.

9: JENNIFER LAWRENCE

2013-aisiais pasirodys filmo „Bado žaidynės“ tęsinys, o tai reiškia tik viena − antras raundas šaunių Jennifer Lawrence pasirodymų ant raudonojo kilimo! Praėjusį kartą nuvilnijus pasigėrėjimo šūksniams jai dėvint Stella McCartney, Prabal Gurung ir Tom Ford rinktinius apdarus, nei kiek nenuostabu, kad dabar ją vadina naujausiu Dior veidu.

Atletiško sudėjimo ir tipinio amerikietiško grožio Jennifer renkasi klasikines, prie kūno priglundančias ir nešokiruojančias vienspalves sukneles, nebent kartais nusprendžia šiek tiek nustebinti vyriško tipo kostiumu. Ir nė negalvokite, kad pavyks ją įtikinti apsikarstyti įvairiausiais aksesuarais.

10: LILY ALDRIDGE

Atsargiai, Miranda Kerr! Yra kita Victoria's Secret mergina, kuri taip pat mėgsta palaidines, odines tampres ir atvirus aukštakulnius. Susipažinkite su Lily Aldridge, elegantiška kaliforniete iš nuostabiai madingos šeimos: ji yra ištekėjusi už grupės Kings of Leon vokalisto Caleb'o Followil'o, jos brolis Miles'as yra fotografas, o jo žmona − Alexander'io McQueen'o mūza Kristen McMenamy, Lily sesuo Ruby taip pat yra labai populiarus modelis! Jos rafinuotoje gatvės mados spintoje rasime aukštosios mados minimalizmo iš Celine, Acne ir, žinoma, Alexander Wang kolekcijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)