A. Valentaitei buvo sukurtas tomboy įvaizdis - modelis pakeitė šukuoseną ir elegantiškas sukneles iškeitė į baltus marškinius, platų švarką ir paltą, kelnes ir ilgaaulius batus.

Aktorius A. Sakalauskas įkūnijo į du skirtingus stilius: laisvą bei kasdienišką, ir į retro, su 20-ųjų-30-ųjų dendžiui būdingu dryžuotu kostiumu ir ūsais.

Anglosaksiško tipo džentelmeno įvaizdis PC „Europa“ žurnalo „Magic“ fotosesijoje buvo sukurtas kulinarui A. Ivanauskui – čia pagrindiniais stiliaus akcentais tapo apvalūs akiniai, elegantiška varlytė, liemenė ir dailus skėtis.

Balerina M. Hamanaka atskleidė du skirtingus veidus: ryškios ir prabangios mados tinklaraštininkės bei... elegantiško vyriškio, pasipuošusio klasikiniu juodu kostiumu.

Jauniausiu Lietuvos verslininku laikomas J. Laukaitis sukūrė legenda tapusio filmo „Talentingasis Misteris Riplis“ įkvėptą įvaizdį, kuriame derinama niekad neatsibostanti klasika: džinsai ir taškuoti marškiniai, klasikinės kelnės ir susagstomas megztinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)