Pavyzdžiui, modeliai Ralph Loren rudens kolekcijos pristatyme ar filmo „Viską prisiminti“ žvaigždė Jessica Biel išsiskyrė kukliu manikiūru. Justin'o Timberlik'o mergina, tarp kitko, demonstruoja dar vieną manikiūro naujieną – dvispalvį manikiūrą, kai pakraščiuose sidabrinis – platininis lakas derinamas su rožiniu viduriniu sluoksniu.

Tradiciškai nagų ilgis ir forma derinama individualiai. Daug kas priklauso nuo nagų plastiškumo ir pirštų pagalvėlių formos. Tačiau yra viena nerašyta taisyklė – nagų ilgis virš pirštų neturėtų viršyti 3 mm. - tai forma, būdinga natūraliems nagams. Nagų forma priklauso nuo pirštų ilgio ir storumo. Ji gali būti įvairi- kvadrato, migdolo, ovalo. Nagų priauginimas dabar jau nebėra populiarus. O padengimas akrilu daromas dažniausiai dėl to, kad būtų galima atstatyti sulaužyto nago formą ar sustiprinti natūralius nagus.

Be manikiūro, pastaruoju metu didelio populiarumo sulaukia SPA procedūros rankoms, nes jų metu rankos atpalaiduojamos, sudrėkinamos, pamaitinama oda, žymiai pagerėja jų išvaizda. Kai rankos prižiūrėtos, ir nagai geriau atrodo.

Nude (kūno spalvos) manikiūras ir pasteliniai 2012 m rudens sezono atspalviai

Klasikos mėgėjai gali pasidžiaugti tuo, kad dizaineriai ir stilistai vis dar ištikimi nude (kūno spalvos) manikiūrui. Juk pats estetiškiausias – natūralus grožis.

Šviesiai rožinis, pieno baltumo, kreminis, skaidrus bespalvis lakas ar jo nebuvimas – štai ką siūlo tokie mados namai kaip Onique Lhuillier, Ralph Lauren, Giorgio Armani, Preen, Marc Jacobs, DKNY ir MaxMara. Pati Vogue redaktorė Anna Wintour „Fashion’s Night Out” madų fiestoje pasirodė su nude manikiūru.

Prancūziškas ir mėnulio 2012 m. rudens manikiūras

Kadangi mėnulio manikiūrą vadina atvirkščiu prancūziškuoju, nusprendėme sujungti juos abu. Sezono vinis – ne klasikinis, o kontrastuojančių spalvų nagų lako derinys ( pavyzdžiui, rausvos ir bordo, sidabrinės ir baltos, raudonos ir geltonos, violetinės ir alyvinės), įvairių geometrinių formų raštai – kvadratai, rombai, juostelės...

Rebeccos Minkoff, Rachel Antonoff, Ruffian, Donnos Karan ir Gretchen Jones kolekcijų pristatymuose manekenės demonstravo grafinį nagų meną.

Sunkusis metalas: metalo atspalviai, gotika ir blizgučiai

Puošnus baroko stilius manikiūrui suteikė aukso ir kitų brangių metalų spindesio. Madų demonstravimuose buvo galima pastebėti grįžimą prie gotikos. Šiam stiliui būdingi rūbai iš odos, metaliniai aksesuarai, nėriniai, aksomas ir tamsios spalvos. Sodri mėlyna, tamsiai žalia, juoda, metalo – šios lako spalvos pabrėš stiprios ir ryžtingos moters įvaizdį.

Metalinio atspalvio lakai (bronzos, aukso, platinos, sidabro) šį sezoną taip pat yra populiarumo viršūnėje. Pamela Love, Betsey Johnson, Behnaz Sarafpour, Badgley Mischka ir Chanel kolekcijų modeliai tai patvirtina. Iškilmingam vakarui įvaizdį pabrėš blizgantis lakas. Gotikinio stiliaus užuominų galima rasti Thierry Mugler kolekcijų pristatymuose – ir ekstremalus ilgis, ir spygliai, metalo spalvos lakas.

Aistra raudonai spalvai

Ugnies ir aistros spalva – raudona ir jos atspalviai iš mados neišeis niekada. Ir šį rudenį ji labai populiari, tą rodo Bill Blass, Ruffian ir Paul Smith kolekcijų peržiūros.

Tamsūs raudonos spalvos atspalviai ir bordinė – tai dar viena 2012 m. mados tendencija. Šios tikrai rudeniškos prinokusių uogų spalvos skleidžia kūrybingą, permainingą ugnies energiją ir pačios žemės stabilumą.

Tamsioji 2012 m. manikiūro pusė

Tamsios spalvų gamos lakai, vasarą kiek primiršti, vėl sugrįžta. Rudenį tradiciškai karaliauja sodrūs tamsūs atspalviai: ryškiai violetinė, tamsiai mėlyna, visi žalios spalvos atspalviai. Karinio stiliaus sugrįžimas vėl išpopuliarino chaki spalvą ir įvairiausius derinius su šia spalva. Populiari ir violetinė spalva.

Ir dar: 2012 m. rudenį populiarūs ir matiniai su metalo atspalviu lakai, jie padeda sukurti patį geriausią manikiūrą su besikeičiančia spalva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)