Svarbiausia – spalva

Šį sezoną pirmiausia reikėtų atkreipti dėmesį į rankinės spalvą. Rinkitės bet kokią – nuo ryškiai neoninės iki santūrios, klasikinio atspalvio rudos, bet tik ne juodą. Šį sezoną juodos rankinės nemadingos. Išimtis – modeliai su išmuštomis skylutėmis, nailoninės rankinės, juodos rankinės su kontrastingų spalvų kraštais, apdaila, žodžiu – ne klasikinės.
Burberry Prorsum
Madingiausios šį sezoną tamsiai vyšninės, samaninės, ryškiai mėlynos rankinės, kurios puikiai dera su įvairiomis spalvomis ir prie įvairaus stiliaus drabužių.
Tory Burch
Jei esate jauna, teikite pirmenybę oranžiniams ir koraliniams atspalviams. Rudenį tokia rankinė labai tiks, na, o žiemai įsigysite metalo atspalvio rankinę.
Mulberry
Šį sezoną svarbiausia – griežtos linijos ir ryški, konkreti spalva. Jei norite įsigyti rankinę ne vienam sezonui, rinkitės vienspalvę, bet ryškią.
Prada

Forma svarbi

Šį sezoną daug dėmesio skiriama rankinės formai. Populiariausia – stačiakampio, kiek patempta į aukštį forma. Tokių rankinių siūlo „Burberry Prorsum“, „Reed Krakoff“, „Marni“.
Alexander Wang
Dar vienas populiarus modelis – ištempta į ilgį, nukirstais kraštais, primenanti trapeciją forma. Tokias siuva „Coccinelle“ ir Alexanderis Wangas.
The Ports 1961
Sezono naujovė – plačios rankinės su dviem rankenomis, primenančios pirkinių krepšius. Jos turėtų patikti meniškoms asmenybėms. Įdomių variantų siūlo „Furla“ ir „Lancel“.
Cacharel

Vis dar populiarios praėjusį sezoną atėjusios į madą vidutinio dydžio arba mažos pusapvalės rankinės. Jas patogu persimesti per petį, jos puikiai dera tiek prie palto, tiek prie odinių ir pūkinių striukių.

Dar vienas modelis iš praėjusio sezono – mokyklinius portfelius primenančios rankinės. Taip pat madingos segtuvo formos rankinės su trumpomis rankenomis.
Tory Burch
Voko formos rankinės seniai nebėra vien vakarinis aksesuaras. Dabar jos gaminamos ant grandinėlių, nemažos.
Burberry Prorsum

Madingos medžiagos

Negalima pamiršti ir medžiagų, iš kurių siuvamos šiuolaikinės rankinės. Į madą grįžo lygios rankinės iš veršiuko odos. Jų akcentas – spalva.
Fendi
Ir toliau madingos rankinės iš gyvatės ir krokodilo odos.
Fendi

Siūloma ir egzotiškesnių variantų. „Coccinelle“ eksperimentuoja su odos apdirbimu. Pavyzdžiui, naujausioje kolekcijoje yra voko formos rankinių, kurių faktūra primena dramblio odą.

Žiemai rinkitės rankines iš kailio. Pačios populiariausios – rankinės iš ponio vilnos. Tokios rankinės gali būti ir vienspalvės, ir dažytos, pvz., leopardo kailio raštu.
Ralph Lauren
Siūlomos ir rankinės iš ilgo plauko kailio. Įdomių modelių pasiuvo „Fendi“.
Blugirl

Madingas štrichas – dekoras

Šį sezoną rankines galima suskirstyti į lakoniškus klasikinius modelius ir modelius su įdomiais papuošimais.
Fendi

Atkreipkite dėmesį, kad bet dekoras turi derėti prie bendros stilistikos. Jei jums atrodo, kad kažkoks elementas labai išsiskiria arba yra per didelis, atsisakykite šio pirkinio.

Toliau madingos kniedės, kabliukai, grandinėlės. Beje, rankinės su tokiomis puošmenomis atrodo tikrai ne vyriškai, o pabrėžtinai seksuali moteriško garderobo detalė.

Jeigu jums arčiau širdies klasika, įsigykite rankinę su žaismingais papuošimais ar griežtais diržais.
Rosato

Romantikės įvertins kaspinėliais papuoštas rankines. Mėgstančios demonstruoti madas pames galvas dėl akmenėliais ir stikliukais puoštų modelių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)