„Kolekcijos pavadinimas - Gintaro laikas. Šiuo metu tik ir girdime, kaip mums trūksta laiko, jis dabar - didžiausia vertybė. Norisi šiame skubančiame pasaulyje rasti laiko, o jį, geriausiai atitinkantį mūsų prigimtį, įvardijame kaip gintarinį laiką. Būtų ir moterims palinkėjimas: kuo daugiau to gintaro laiko šiame skubančiame, besikeičiančiame, bet nuostabiame pasaulyje“, - DELFI teigė I. Serapinienė.

Anot jos, atspirties taškas ir mūsų istorija, bei tai, kas mums artima, išskiria iš kitų: „Tai ir jūra, gintaras, ir odos dirbiniai, tai mūsų išskirtinumas. <..> Kai sukiesi tarp rankinių, intuityviai imi jausti, kad kuo paprastesnis modelis, tuo labiau atsiskleidžia natūralus odos grožis.

Žvelgiant iš kitos pusės, pristatome 2013 m. pavasario-vasaros kolekciją, o kitą sezoną bus madingi margaspalviai drabužiai, tad aksesuarai turėtų būti ramesni. Mūsų kolekcijoje dominuoja balta, pieno, rudos atspalviai, ramios ir klasikinės spalvos, prie daug ko derančios. Rankinės natūraliai prie mūsų prigyja, tiesiog tampa natūraliu mūsų daiktu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)