„Kiekvienam naujam vaidmeniui noriu transformuoti save iš esmės – tapti visiškai kitu žmogumi, – ne viename interviu tikino aktorius. – Pradedant, žinoma, išvaizda. Jeigu reikia, nešiosiu akių spalvą pakeisiančius kontaktinius lęšius, dėvėsiu drabužius, kurie iš tiesų man visai nepatiktų ar pakeisiu šukuoseną taip, kad tapsiu neatpažįstamas net savo artimiesiems.“

Būtent N. Cage'o šukuosenos – internautų itin mėgstama tema. Rodos, aktorius kirpėjo kėdėje yra išbandęs viską, ką galima padaryti su plaukais – jis buvo ir trumpaplaukis, ir ilgaplaukis, kartais visus stebino garbanomis, kartais tapdavo blondinu... Aktoriaus šukuosenoms netgi buvo sukurtas filmukas su ištraukomis iš filmų, kuriuose ji kas kart pasirodydavo vis kitoks:

Pristatome jums 10 juokingiausių N. Cage'e šukuosenų

10. Karjeros pradžioje, kai N. Cage'as dar vaidino maištingus jaunuolius, jam teko puoštis ir tokia šukuosena. Filme „Mergina iš slėnio“.

9. Varno juodumo plaukais filme „Pašėlę“.

8. N. Cage'as ir kruopščiai susukta sruoga – juostoje „Pegi Sjū vedybos“.

7. Ilgaplaukis, garbanius ir dabar beveik blondinas „Kalinių lėktuve“.

6. Jau kiek apsikirpęs filme „Pranašas“.

5. „Adaptacijoje“ N. Cage'as vėl turėjo garbanėles.

4. Daugeliui aktoriaus gerbėjų labiausiai patiko jo šukuosena filme „Tamsos Baikeris“.

3. Ir vėl ilgaplaukis „Burtininko mokinyje“.

2. „Piktas vairuotas 3D“ filme B. Cage'as tapo blondinu!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)