Fotosesijas rengusios komandos iš „Grožio Guru“ vyko į 10 Vilniaus ir Kauno universitetų bei kolegijų, kur buvo nufotografuoti 263 studentai.

Projekte dalyvavo: Kolpingo kolegija, Kauno technologijų universitetas, Lietuvos kūno kultūros akademija, Vilniaus Gedimino technikos universitetas, Mykolo Riomerio universitetas, Tarptautinė teisės ir verslo aukštoji mokykla, Vilniaus kolegija, Vytauto Didžiojo universitetas, Lietuvos muzikos ir teatro akademija bei Verslo ir vadybos akademija.
Dvi savaites galima buvo balsuoti ir rinkti stilingiausią Lietuvos studentą portale www.grozioguru.lt. Be to, tris savaites ZIP FM skyrė papildomų taškų ir vieną favoritų pakviesdavo pas save į tiesioginį eterį bei įteikdavo dovanų.

Susumavus balsuotojų ir ZIP FM taškus pirmųjų Lietuvoje „Stilingiausio studento“ rinkimų nugalėtojais tapo:

Susumavus balsus, atiduotus už įvairių aukštųjų mokyklų studentus “Stilingiausiosios aukštosios mokyklos” vardas atitenka Tarptautinei teisės ir verslo aukštajai mokyklai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)