Rudens – žiemos kolekcijoje dizainerė lieka ištikima savo stiliui – naujos kolekcijos modeliams būdinga subtili elegancija, romantiškumas, vyrauja žemiškos spalvos, derinami skirtingų faktūrų audiniai.

Susižavėjimo neslėpusias viešnias pakerėjo ir šio pavasario – vasaros kolekcijos modeliai: plonyčiai audiniai, pastelinis koloritas, asimetrinių konstrukcijų žaismas, laisvi siluetai, subtiliai moteriškos detalės.

Ramunė Piekautaitė moterims pataria nepamiršti savęs, pasilepinti, atnaujinti savo garderobą. Šiai vasarai siūlo rinktis ilgas sukneles, laisvų siluetų palaidines iš perregimų audinių, kombinezonus, trumpus šortus.

Dieną su Ramune Piekautaite praleidusios Kauno damos negailėjo dizainerei šiltų žodžių. Kaunietės džiaugėsi ne tik galimybe pamatyti kolekcijų modelius, bet ir pabendrauti su dizainere, pasikonsultuoti, išklausyti profesionalių patarimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)