Tačiau dailių veido bruožų drąsiai ir linksmai merginai buvo pasiūlytas nuotaikingas drabužių derinys: vintažiniais raštais marginti marškiniai bei tokio pat spalvų kolorito skarelė, įpinta į plaukus, smėlinės laisvo stiliaus kelnės, elegantiški auskarai, aukso spalvos apyrankės ir laikrodukas.

Vizažistė Giedrė gaiviomis spalvomis paryškino Eglės akis, o lūpas - rausvu blizgiu. Makiažas nors ir spalvingas, tačiau dieninis, itin tinkantis jaunai merginai.

Plaukų stilistė Sandra sukėlė aukštyn Eglės plaukus ir, įmantriai įpynusi skarelę, jiems suteikė itin vešlių plaukų įspūdį.

Prieš Jus – žavinga mergina, kuri mėgaujasi kiekviena saulėta pavasario diena!

Sandra Keraitė, Eglė Balčiūnaitė
Giedrė Marcinonytė, Eglė Balčiūnaitė
Eglė Balčiūnaitė
Eglė Balčiūnaitė
Eglė Balčiūnaitė
Eglė Balčiūnaitė
Eglė Balčiūnaitė

Šukuosena, makiažas: Sandra Keraitė, Giedrė Marcinonytė ( salonas „UFF“)
Stilius ir nuotraukos: „De'Žavu vintage boutique";

Vieta: Galerija R&A / Rūtos Eidukaitytės ir Aistės Gabrielės Černiūtės galerija.

O tu ar norėtum pakeisti savo stilių, makiažą, šukuoseną ir susikurti visiškai kitokį įvaizdį? Ar norėtum naująjį įamžinti meniškoje, žaismingoje, o gal ir beprotiškoje „De'Žavu vintage boutique“ fotosesijoje, kurią už drąsą gausi dovanų?! Jei taip, skaityk sąlygas ir DALYVAUK!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)