Ryškios spalvos

Kuo daugiau spalvų, tuo geriau: 2012 metų pavasario – vasaros sezono avalynė džiugina teigiama spalvų gama. Jei šių metų pavasario – vasaros drabužių kolekcijose dominuoja pasteliniai tonai, tai avalynėje yra daugiau rėksmingų spalvų. Ar jau pasiryžote įsigyti ryškiai oranžinius „laivelius“ ir avėti juos visą vasarą prie baltų lyg sniegas suknelių ir sarafanų?

Lanvin

Papuošimai ir dar kartą papuošimai

Dizaineriai jau tvirtai nusprendė, kad mes jau turime klasikinius smėlio spalvos laivelio formos batelius ir visiems gyvenimo atvejams tinkančias juodas basutes, o tai reiškia, kad atėjo metas papildyti savo batų kolekciją neįprasta avalyne.

Papuošimų yra visur: ant „Miu Miu“ batelių matyti jau mūsų pamėgtas gėlių raštas, „Louis Vuitton“ ir „Yves Saint Laurent“ avalynė dekoruota metalinėmis detalėmis. Savo pozicijų vis dar neužleidžia gyvatės odos raštai, kurie išlieka populiarūs tiek ant batų, tiek drabužiuose, tiek aksesuaruose. Jau ne pirmą sezoną savo avalynės kolekcijose jį naudoja „Lanvin“, „Chloe“ ir „Christian Louboutin“.

Amit Aggarwal

Originaliausia sezono avalynė – sportiniai bateliai su platforma

Įdomus sportinės avalynės modelis – sportiniai bateliai su vidine platforma – pasirodė „Marc by Marc Jacobs, „Giuseppe Zanotti“ ir „Isabel Marant“ kolekcijose. Šis faktas taip ir būtų praslydęs nepastebėtas, jeigu „Isabel Marant Bekket“ kedai nebūtų tapę pačiu geidžiamiausiu modeliu, kai jie pasirodė Mirandos Kerr, Beyonce Knowles, Anne Hathaway, Alicios Keys, Julianne Moore ir kitų žvaigždžių garderobuose.

Marc by Marc Jacobs

Paaiškėjo, kad patogi ir stilinga sportinė avalynė yra būtent tai, ko daugelis ieškojo. „Isabel Marant Bekket“ modelis akimirksniu buvo išgraibstytas iš internetinių parduotuvių, tačiau demokratiški gamintojai suskubo pasiūlyti alternatyvias sportinių batelių su platforma versijas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)