Gegužės pabaigoje Vilniuje Elite komanda iš 100 pretendenčių atrinks tas, kurios atstovaus Lietuvai „Elite model look Baltics 2012”. Nacionalines atrankas Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje organizuoja agentūra „RUTA model management”.

„Elite agentūra prestižinį konkursą pasaulyje organizuoja jau beveik tris dešimtmečius. Jame tūkstančiai merginų turi galimybę įgyvendinti svajonę sekant tokių top modelių kaip Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Gisele Bundchen, Sigrid Agren ar Constance Jablonski karjeros pėdomis. Siekdami sudaryti geriausias sąlygas Lietuvos merginoms pretenduoti į šį konkursą, organizuojame atrankas šešiolikoje Lietuvos miestų”, - sako Rūta Bartašiūtė, agentūros „RUTA model management” vadovė.

Cindy Crawford

Pasak Rūtos Bartašiūtės, kelių etapų atranka merginoms suteikia galimybę gauti neįkainojamos patirties ir pasiruošti didžiajam finalui.

„Elite komanda ir konkurso komisija - profesionalai, kurie merginas vertins ne tik pagal fotogeniškumą, asmenybę, naturalų grožį, tačiau ir atsižvelgs į mados pasaulyje vyraujančias tendencijas”, - pasakoja R. Bartašiūtė.

Regioninės atrankos vyks gegužės 12 - 20 dienomis Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje, Šiauliuose, Marijampolėje, Alytuje, Mažeikiuose, Skuode, Telšiuose, Šilutėje, Utenoje, Jonavoje, Tauragėje, Raseiniuose ir Zarasuose. Atrankose gali dalyvauti 14 - 22 metų amžiaus merginos, kurios ne žemesnės nei 172 cm. Dalyvės turi būti nepasidažiusios, dėvėti kūno linijas pabrėžiančius drabužius bei turėti su savimi keletą nuotraukų (portretas ir visu ūgiu).

„Elite model look” – labiausiai pripažintas tarptautinis modelių atrankos konkursas, kasmet pritraukiantis daugiau nei 350 tūkst. dalyvių iš 70 šalių. Konkursas suteikia išskirtinę galimybę jaunoms merginoms būti pastebėtoms mados pasaulyje, tapti modeliais ir siekti karjeros aukštumų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją