"Naujo mados namų kūrybos direktoriaus pavardė bus paskelbta artimiausiomis savaitėmis", - sakoma kompanijos pranešime, kuriame taip pat nurodoma, jog paskutinė šiems namams sukurta S.Pilati kolekcija bus pristatyta kovo 5 dieną.

Remiantis šaltiniais mados industrijoje, S.Pilati turėtų pakeisti modeliuotojas Hedi Slimane'as (Hedis Slimanas), tarp kurio kūrybos gerbėjų galima rasti nemažai roko muzikos žvaigždžių ir kitų mados kūrėjų.

Prancūzijoje tunisiečio ir italės šeimoje gimęs H.Slimane’as į mados pasaulį grįžta po kelerių metų pertraukos. Paskutiniame praėjusio šimtmečio dešimtmetyje jis jau yra vadovavęs vyriškų drabužių kolekcijos kūrimui mados namuose "Yves Saint-Laurent".

Ypač daug jis nuveikė 2000-2007 metais dirbdamas "Christian Dior" namuose, kur jo dėka atsiradusios vyriškų drabužių kolekcijos padarė tikrą revoliuciją vyrų madoje.

Į ją roko muzikos gerbėjas įvedė prigludusias eilutes, bei kelnes pažemintu liemeniu, kurios gerai prigijo ne tik madų, bet ir jį žavinčiame roko pasaulyje.

Stefano Pilati darbų popuri:

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją