Ramunės Piekautaitės parduotuvės Klaipėdoje, įsikūrusios H. Manto gatvėje, „Mega Plaza“ prekybos centre, interjero sprendimais rūpinosi dizainerės mama architektė Nijolė Piekautienė, prie stilistinio apipavidalinimo ranką pridėjo Kęstutis Verslovas.

Naujausių kolekcijų drabužiai, eksponuojami salonuose Vilniuje ir Klaipėdoje, taip pat atsirado ir virtualioje parduotuvėje.

„Virtuali parduotuvė – viena iš galimybių skverbtis į tarptautinę rinką,“ - sako dizainerė. Jau pirmą dieną sulaukėme lankytojų ir pirkėjų iš Lietuvos, Amerikos, Norvegijos, Šveicarijos, Belgijos, Anglijos ir kitų šalių. Jie džiaugėsi, galėdami įsigyti mados namų drabužių neišeidami iš namų. Prekes siunčiame beveik į visas pasaulio šalis ir dažnam pirkėjui galime pasiūlyti nemokamą pristatymą.

E.svetainėje moterys gali rinktis ne tik iš e.parduotuvėje siūlomų drabužių, galima užsisakyti ir kolekcijose demonstruojamus modelius, taip pat iš anksto užsisakyti e.svetainėje jau pristatytus drabužius iš 2012m. pavasario vasaros kolekcijos. Pirkėjams, nurodžiusiems reikiamą ilgį, nemokamai palenkiame kelnes, taip pat siūlome galimybę rinktis patinkančio drabužio spalvą ir audinį. Pagrindiniai techniniai ir vizualiniai reikalavimai kuriant internetinę parduotuvę, anot Ramunės Piekautaitės, buvo patogumas ir jaukaus butiko koncepcija.

„Net ir neturėdami internetinės parduotuvės, jau seniai siunčiame mados namų drabužius į įvairias pasaulio šalis. Virtualus butikas turėtų palengvinti šią veiklą,“ - sako dizainerė.

Kalėdinė šventinė kolekcija

Gruodžio 7 dieną Klaipėdoje, „Mega Plaza“ prekybos centre, kur įsikūrė dizainerės salonas, bus pristatyta kokteilinių - vakarinių drabužių kolekcija Kalėdoms bei kitiems šventinio žiemos laikotarpio renginiams.

„Kurdama net ir proginius drabužius, siekiu, kad jie būtų patogūs, praktiški ir plačiai pritaikomi. Kad tai netaptų vienkartinės suknelės vienam vakarui...“ - teigia Ramunė Piekautaitė. Šventinę kolekciją dizainerė priskiria gatavų, lengvai nešiojamų drabužių kategorijai ir siūlo vilkėti Kalėdų vakarą su artimaisiais, šventinėje vakaronėje su kolegomis, išėjimui į teatrą ar koncertą, Naujųjų metų pobūviui.

Šią kolekciją Ramunė Piekautaitė apibūdina pamatiniais savo kuriamos estetikos kriterijais – tai moderni išraiška ir šiuolaikiškas universalumas. Matiniai šilkai, aksomas, skaidrus šifonas, šiek tiek blizgesio – iš tokių audinių kuriami plazdantys, plevenantys, sluoksniuoti ansambliai.

Pagrindinės kolekcijos spalvos – šviesiai pilkos, įvairių tonų rusvi atspalviai, juoda, slyvų violetas, šiek tiek ryškių – fuksijų, opalo – akcentų. Kolekcijos drabužius iš arti bus galima išvysti netrukus po pristatymo Vilniaus ir Klaipėdos salonuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją