Sarah Silverman puikiai žino, kad net paprastas sarafanas, jei tik padailintas štai tokiais kaspinėliais ties krūtimis, gali nukonkuruoti net labiausiai žvilgančią suknelę ir iš koto išversti vyrus, trokštančius moters su paslaptimi.

Sarah Silverman

Gili iškirptė Jessicos Chastain paprastą suknelę paverčia gundančia, tačiau ne vulgaria. Puikus pasirinkimas moterims, nemėgstančioms pompastikos ir spindesio.

Jessica Chastain

Alexandra Edenborough pasirinko ilgą šiek tiek blizgią suknelę ir juodą a la Coco Chanel švarkelį - elegantiška ir kartu prabangu.

Alexandra Edenborough

Vietoj kutais puoštos Caitlin Cronenberg suknelės galima rinktis ir paprastesnę, tačiau papuošalas turėtų būti prabangus, nes jis ir bus viso jūsų įvaizdžio akcentas. Rinkitės žėrinčius masyvius papuošalus, tačiau tai neturėtų būti bižuterija. Brangakmenius čia galėtų puikiai pakeisti natūralūs akmenys, pavyzdžiui, kalnų krištolas, mėnulio akmuo, citrinas, lapis lazulitas, galiausiai gintaras, vis labiau juvelyrų vertinamas.

Caitlin Cronenberg
Caitlin Cronenberg

Juno Temple pasirinkimas idealus moterims, ieškančioms koketiškos kokteilinės aprangos. Suknelė šiek tiek virš kelių neatrodys nepadori, didžiausią darbą čia atliks gundantys nėriniai ir švarkelis, kurį nusiėmus... petnešėlių gali ir nebūti. Žavus jaunos koketės įvaizdis.

Juno Temple
Juno Temple

Du viename - juoda suknelė su petnešėlėmis, o ant jos užvilkta nėriniuota - nemirštanti klasika, savo veidą keičianti priklausomai nuo to, kiek kūno dengia nėriniai. Shailene Woodley pasirinko suknelę trumpomis rankovėmis, kuri tiktų oficialiam vakarui, reikalaujančiam pridengti rankas.

Shailene Woodley

Seksualus Brooke Burns pasirinkimas.

Brooke Burns
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją