Kolekcijos leitmotyvas - Paryžiuje pamatyti ankstyvieji olandų abstrakcionisto Pieto Mondriano darbai.

„Pompidou saugyklose pamačiau kitą, nepažįstamą, ne chrestomatinį Mondrianą. Jis mane pribloškė – pribloškė jo kūrinių švelnumas, kontrastai tarp griežtų stačiakampių kompozicijų ir perlamutrinių rausvos, pilkšvos atspalvių“ – pasakoja Juozas Statkevičius.

Šioje kolekcijoje – ne tik laikui ir trumpalaikės mados įnoriams nepavaldūs Couture klasės rūbai, bet ir naujiena - džinsų linija, rankinės, aksesuarai,sidabrinės apyrankės, sąsagos,skrybėlės.

Kitą sezoną šiuolaikiškos moters kūną apgaubs vardiniai specialiai Juozui Statkevičiui Italijoje išmarginti natūralūs šilkai, organza, cadi bei plonutė prancūziška Dormeuil vilna-buklė. Grakštūs, patogūs, tiesūs ir kerintys oriniai, apimtiniai siluetai, podiumą užkariaus šiuolaikiška improvizacija su nesenstančiais, visada aktualiais kino klasikos įvaizdžiais ir ištikimybė tikrajam haute couture, ne vienkartinėmis raudono kilimo suknelėmis. Tai prabangus garderobas, kurį puikiausiai galima vilkėti ir dieną, ir vakare.

Avalynę specialiai mados namams sukūrė nepralenkiamasis Manolo Blahnik.

Manekenės segės deimantinius papuošalus. Kolekcijos modelius sutiko demonstruoti Ingrida Sabonienė ir jos dukra Aušrinė Sabonytė, prima balerina Eglė Špokaitė bei Londone gyvenanti Ditė Antanaitytė.

2012 kolekcijoje - 20 įspūdingų stilingam laisvalaikiui vyriškų modelių, o podiumu vėl pražygiuos talentingas aktorius ir režisierius Dexteris Fletcheris.

Bilietus į kolekcijos pristatymą galite įsigyti visose BILIETAI.LT kasose arba www.bilietai.lt.

Lapkričio 10 d. 12 val. Juozas Statkevičius dalyvaus DELFI konferencijoje. Skaitytojus kviečiame užduoti klausimus garsiam dizaineriui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją