Viliamasi, kad čia įsilies ir „Karališkojo Tigro“ odos ir kailių gaminiai.

Nuo 15.30 val. į mados ir stiliaus namus „A madam boutique” kviečiami madai ir stiliui neabejingi tauragiškiai. Jie galės ne tik pasigrožėti eksponuojamais darbais, bet ir betarpiškai pabendrauti su atidaryme dalyvausiančiais minėtais dizaineriais. Atidarymo šventėje dalyvaus drabužių dizainerė Audronė Bunikienė bei batų dizaineris Žanas Maslauskas. Šie kūrėjai pristatys savo naujausius darbus ir pasidalins mados tendencijų įžvalgomis.

A. Bunikienė ir Ž. Maslauskas nešykštės individualių stiliaus patarimų ir net padės žengti pirmuosius žingsnelius įgyvendinant svajones – kurs drabužių ir batų modelių eskizus bei priims užsakymus iš panorusiųjų užsisakyti autorinius ir būtent jiems individualiai sukurtus vienetinius darbus.

„Kokybiški ir stilingi drabužiai bei aksesuarai turi būti prieinami ne tik didmiesčių gyventojams. Provincijoje taip pat yra nemažai stilingų žmonių, kurie domisi mados tendencijomis ir vertina kokybę, bet norėdami įsigyti kažką vertingo, yra priversti vykti į kitus miestus. Atidarydami „A madam boutique” mados ir stiliaus namus stengiamės laužyti stereotipus. Neabejoju, kad tauragiškiai netrukus supras, kad žinomų dizainerių darbai yra prieinami daugumai žmonių, kad geriau nusipirkti vieną kokybišką daiktą, nei keletą nekokybiškų. Manau, įtiksime bet kokiam klientui, pasiūlydami skirtingo stiliaus drabužius bei aksesuarus, nuo elegancijos iki ekstravagancijos”, – sako „A madam boutique” įkūrėja Aušra Vaškienė.

Mados ir stiliaus namuose laukiami ir tie, kurie negali sau leisti įsigyti dizainerių drabužių, bet nori atrodyti originaliai. Jiems bus siūloma išsirinkti ir gerokai pigesnių serijinės gamybos drabužių, kūrybingai sukurtų net keliose Lietuvos siuvyklose.

Žanas Maslauskas
Su „A madam boutique” itin glaudžiai bendradarbiaus batų dizaineris Žanas Maslauskas. Jis tauragiškiams kurs avalynę pagal individualius užsakymus bei nuolat papildys batų ekspoziciją. Taip pat atliks kokybiškas avalynės taisymo paslaugas. Naujiena Tauragėje: batų modelio keitimas (iš smailianosių pagaminami bukanosiai ar atvirkščiai), kulnų pervilkimas pageidaujamo atspalvio ir faktūros oda, batų atnaujinimas pritaikant jiems odos ar medžiagos dekoro detales.
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją