Stilistai ją dar vadina puikiai prie situacijų prisitaikyti sugebančia mados chameleone, o pati moteris atskleidžia, jog seksualia jaučiasi toli gražu ne tada, kuomet dėvi įspūdingas garsiausių dizainerių sukneles ant raudonojo kilimo...

Dėl kosmopolitiško bei gan paprasto kasdienio apsirengimo stiliaus 50-metė aktorė yra dėkinga savo tėvui, kuris dirbo karininku ir nuo pat gimimo dukterį su jos motina vertė keliauti po pasaulį drauge su juo. J. Moore suskaičiavo, kad iki kol sulaukė 18-kos, jau buvo pagyvenusi 23 šalyse ir pakeitusi 9 mokyklas.

Dviejų vaikų mama net neslepia, kad kasdien negaišta laiko prie veidrodžio, nes buitis yra buitis ir plaunant indus bei skalbiant drabužius makiažas tik kenkia veido odai: "Pavyzdžiui, vakar vežiau vaikus į mokyklą, po to - pas gydytoją, vėliau - į treniruotę. Vis bėgu ir bėgu. Tada tikrai nesijaučiu patraukli, tačiau tai priimu kaip gyvenimo dovaną rūpintis mylimiausiais žmonėmis ir savo stilių apibūdinu pavadinimu „mama“. Tuomet labiausiai mėgstu įšokti į džinsus, turiu nesuskaičiuojamą kiekį patogių lygiapadžių batelių, spintoje – gal keturios lentynos, prikimštos paprasčiausių marškinėlių. Neįsivaizduoju savęs visus šiuos reikalus atliekančios su elegantiška suknele ir aukštakulniais“.

J. Moore juokauja, kad jei ne ryškiai raudoni jos plaukai, liktų dažniau nepastebėta įkyrių paparacų. Tačiau ji nesislepia užklupta gatvėje nepadažytomis blakstienomis, mat pakankamai prisivaidina filmuose.

„Gatvėje aš esu paprasta moteris, tokia, kaip ir milijonai kitų. Ko gero, vienintelės akimirkos, kai tikrai esu seksuali pati sau - tos retos akimirkos, kai liekame su vyru vieni ir kur nors keliaujame", - prisipažįsta moteris.

Julianne Moore

"Man nepatinka 50-tųjų stilius. Tokius rūbus, jei tikrai taip reikia, dėviu tik filmavimuose. Juk šie drabužiai labai pabrėžia liemenį, kurio, deja, aš neturiu… Taigi tokie drabužiai mane tiesiog erzina," – savo minusų neslepia J.Moore.

Paprastą ir neiššaukiantį moters stilių giria ir „mados policininkai“.

Julianne Moore

Beje, J. Moore grožį įvertino ir dizaineris Tomas Fordas, kuris pakvietė ją vaidinti savo debiutiniame filme, bei žurnalų redaktoriai - aktorės nuotraukos puošė pačių populiariausių mados žurnalų puslapius. Prieš kelerius metus J. Moore buvo mados namų „Bulgari“ veidas.

Jau šį savaitgalį keturiems Oskarams nominuota žvaigždė į kino ekranus grįžta su kritikų išgirta juosta „Kvaila, beprotiška, meilė“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją