Mėgstamiausi daiktai jos garderobe yra džinsai, inkariukai ir akiniai nuo saulės. O gyventi negalėtų be guminių batų, akinių nuo saulės ir didelės rankinės.

Simona nemėgsta per daug išlaidauti, apsiperka kur papuola, svarbiausia, kad rūbas atitiktų jos stilių. Prekinių ženklų mergina prisipažįsta besivaikanti tik second hand`e, ten nemažai lobių teko jai aptikti.

Ko niekada negalėtų apsivilkti? Prekiniais ženklais puoštų rūbų, rėkiančių nuo palaidinių - D&G ir t.t!

Stiliaus ikonos Simona sako neturinti, nes daug stilingų žmonių pasaulyje, būtų sunku išskirti kažkurį vieną. Bet visada atkreipia dėmesį į detales bei į stilių ir pasigaudo kažkokių idėjų.

Dalyvauk ir Tu konkurse. Užpildyk anketą, atsiųsk savo nuotrauką, kurioje esi stilingai apsirengusi ar dėvi mėgstamiausius drabužius, ir laimėk mados namų "Sirena" rankinę - ją galėsi išsirinkti iš visų vasaros sezono rankinių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją