Ilgą laiką ji buvo dizainerio Yveso Saint Laurento mūza, o jų pažintis užsimezgė, kai aktorė suvaidino iš nuobodulio moterimi už pinigus virtusią namų šeimininkę filme „Belle de Jour“. Būtent minėtoje juostoje jos įvaizdžiu rūpinosi pats Yvesas Saint Laurentas.

70-aisiais C.Deneuve savo grožį dar kartą atskleidė nusifilmavusi „Chanel No.5” kvepalų reklamoje. Šiandien ji ir toliau filmuojasi kine, moteris dalyvauja mados pristatymuose ir visai neseniai tapo naujausios J.P Gaultier kolekcijos „balsu“. Negana to, nusifilmavo "Louis Vuitton" reklamoje:

Dabar net geriausi pasaulio stilistai teigia, jog C. Deneuve stilius – išskirtinis, todėl pataria moterims, kaip susikurti žymiosios aktorės įvaizdį.

1. Sekite tai, ką siūlo "Yves Saint Laurent" mados namai. Tai ne tik vienas mėgstamiausių kino žvaigždės mados ženklų, bet ir rafinuoto prancūziško stiliaus simbolis.

Catherine neabejinga ir „Christian Dior“. Šių mados namų kuriami drabužiai spinduliuoja elegancija, patys mėgstamiausi C.Deneuve - ilgi paltai bei tiesaus kirpimo sijonai su skeltukais.

2. Dėvėkite prislopintų, kreminių spalvų drabužius. Nors C.Deneuve retkarčiais pasirodo ryškiaspalviais kostiumėliais, jos spintoje dominuoja švelnūs atspalviai. Svarbiausia aktorės aprangos taisyklė - „mažiau yra daugiau“, todėl didžiąją dalį jos garderobo sudaro daug baltos, juodos, pilkos spalvos.

3. Nešiokite akinius nuo saulės. C. Deneuve niekuomet nepasirodo viešumoje be šio aksesuaro ir, stilistų teigimu, tai suteikia moteriai stebuklingą aurą. Kuo akiniai didesni – tuo geriau. Beje, artimi aktorei šaltiniai teigia, kad ji su akiniais nesiskiria ir būdama patalpose.

5. Akcentuokite akis. Būtent tai daro ir C. Deneuve. Ji visuomet paryškina savo rudas akis dažydama blakstienas ir šešėliais patamsindama akių vokus.

C. Deneuve galėsite išvysti kino filme „Potiche. Žmonos maištas“, kuris kino teatruose pasirodys kovo 11 d. Čia veiksmas nukeliamas atgal į 1970-uosius.

Žymaus Prancūzijos režisieriaus Francois Ozono komedijoje ji tampa namų šeimininke Siuzan, kuri, susirgus vyrui, beveik į kapus nuvariusiam lietsargius gaminančią kompaniją, ryžtingai perima įmonės vairą. Žinoma, iš pradžių visi juokiasi, kad nieko apie verslą neišmananti moteriškaitė taps vadove, tačiau jai padeda buvęs meilužis (akt. G.Depardieu). Netikėjusių nuostabai, Siuzana puikiai susitvarko su reikalais, tačiau jie ir vėl komplikuojasi, kai į darbus sugrįžta moters vyras...

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją