"Neužsikimškime ausų. Neprisiriškime iš baimės prie didžiosios idėjos stiebo. Tačiau ir nepalikime savo laivo. Nenuklyskime, klausydami sirenų ir jas bučiuodami, o tęskime kelionę. Sugaukime sirenas, įsodinkime jas į laivą - tegul jos mus vilioja keliauti toliau",- taip romantiškai buvo pristatyta keliauti kviečianti kolekcija.

I.Serapinienė sakė gyvenime tebesivadovaujanti credo - "Nieko nesitikiu, nieko nebijau, esu laisva". Tad jos kolekcija skirta šiuolaikinei, nepriklausomai, laisvai, šiek tiek laukinei moteriai. Juk mumyse slypi ir ta pirmapradė moteris.

„Rankinė – toks nekaltas daiktas. Pirmiausia jis atspindi asmenį. Atspindi moterį ir moters žavesį. Tarp kitko, rankinė nieko neprideda moters žavesiui, bet atspindėti gali... Kartais vyrai nepastebi. Bet mes turim progą čia pakelti akis į moterį, į tą, kurią kai Dievas sukūrė, pasakė: „Čia yra labai gera“. Kai sukūrė kitus dalykus, sakė „Tai yra gera“. O šis aukščiausias įvertinimas buvo skirtas moteriai“,- šmaikštavo tardamas žodį I.Serapinienės pusbrolis kunigas Kęstutis Kėvalas.

Renginio svečias režisierius Vytenis Pauliukaitis buvo proziškesnis, bet ne mažiau šmaikštus: "Be rankinės mes kaip ir nuogi – kur mes dėsime meilės laiškus, sąskaitas, telefonus, raktus nuo seifų, sūrį, vyną, validolio tabletę...“

Rankinė - matoma nematomo dalis. Juk garsusis rašytojas A.G. de Maupassant'as yra pasakęs: "Duokite man moters rankinę ir aš viską pasakysiu apie ją."

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją