L. Gallagheris – vienas iš kolekcijos dizainerių, jis dirba su siuvėju Nicku Hollandu ir taria lemiamą žodį dėl visų drabužių dizaino.

37-erių L. Gallagheris į mados pasaulį įsiliejo pernai. PG drabužiais jau prekiaujama daugiau nei 40-yje šalių, juos mielai perka garsūs futbolininkai Joe Cole’as, Jermaine’as Defo, o dainininkas Paulas Welleris neseniai prisijungė prie PG kūrėjų komandos.

Naujojoje parduotuvėje bus galima įsigyti PG drabužių, taip pat „Green Label“ ir „Black Label“ pavasario bei vasaros kolekcijos kūrinių.

Naujoje kolekcijoje: nertiniai, kostiumai, paltai, džinsai ir apatinis trikotažas. Ji išsiskiria dėmesiu detalėms, kokybiškomis medžiagomis, klasikiniu kirpimu ir pasiuvimu. Dizaineriai semiasi įkvėpimo iš septintojo dešimtmečio dailės, muzikos ir socialinės bei kultūrinės aplinkos, todėl parduotuvė atidaryta 50-ąjį jubiliejų šiandien švenčiančiai Londono Carnaby gatvei.

Gaminių kainos svyruos nuo 45 iki 675 svarų.

„The Jam“ buvo viena iš grupių, įkvėpusių Liamą ir nulėmusi „Oasis“ kūrybą.

„Oasis“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją