Pirmasis pristatytas kostiumas - prigludęs, bet į apačią išplatėjantis sijonas, dengiantis kelius; klostytas švarkelis su griežta pečių linija bei ant viršaus nerūpestingai užmestas krepo švarkas - atrodė specialiai pasiūtas Carmen Kass, kad šioji atliktų Carole Lombard vaidmenį (su Sharon Tate šukuosena). Puikiai derėjo ir bateliai su storais stiklo kulniukais.

Klostuoto švarkelio ir sijono derinys - abejonių nekelianti Armani klasika. Šioje kolekcijoje jis pabrėžė takumą, nepastovumą. Tai atsispindėjo padidintose ir suminkštintose klostėse bei prailgintose apykaklėse, kurias jis ant peties sutvirtino didele sage iš medžio bei gintaro.

Kaip alternatyvą dizaineris pasiūlė ir nemažai švarkų: vieną minkštą it kašmyro megztukas, ties kaklu sujuostą dirželiu; kitą - nusėtą kristalais; trečią, iliustruojantį Armani prabangą - siūtą iš kupranugario vilnos, skirtą dėvėti ant diržu sujuosto krokodilo odos švarkelio plačiais pečiais.Vakarinės suknelės pratęsė klosčių temą ir žavėjo krentančių šilko klosčių kaskadomis.

Gintarinė tema sublizgėjo dievaičių ir undinėlių sukneles papuošus blizgiais žvyneliais. Karlie Kloss tiesiog švytėjo, o jos suknelės klostės jai judant rangėsi ir kerėjo. Atrodo, kad žiūrovams labiau patiko „spektaklis“, o ne „gintaras“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją