Taip jis priminė Ofili darbo stilių – šis neretai integruodavo dramblio mėšlą į savo darbus. Insa teigė ne tik susidomėjęs eksperimentavimu su šia medžiaga, bet ir norėjęs išmokti, kaip dirbti su tokia priemone, kuri iš pradžių atrodo tokia nepriimtina...

Londono avalynės dizaineris Nicolas Kirkwood sukūrė apšviestų aukštakulnių seriją "Rodarte" 2010-2011 metų rudens-žiemos kolekcijai. Švytintys batai buvo pristatyti Niujorko madų savaitėje. Aukštas batelių kulnas atrodė it apvarvėjęs vašku, o jo viduje persišvietė maža lemputė. Nors šviečiantys modeliai buvo pasirodę tarp masinės gamybos sportinių batelių, tai vienas pirmųjų tokių pasirodymų aukštojoje madoje.

Paryžiaus mados namų „Balenciaga“ rudens-žiemos kolekcijoje buvo pademonstruoti „architektūriniai“ batai, pagaminti iš pačių įvairiausių medžiagų. Kolekciją sukūrė Pierre'as Hardy, kurią priderino prie Nicolaso Ghesquiere‘o aukštųjų technologijų drabužių medžiagų. Įvairių formų batai pagaminti iš odos, medienos, plastiko, metalo ir kt.

Designboom.com nuotraukos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją