Ryškūs lygiapadžiai

Tiks bet kokie ryškūs ar smagiai marginti batai, tačiau gėlėti - saugiausias pasirinkimas, jei nemėgstate per daug išsiskirti. Prie šių batelių dėvėkite konservatyvesnių formų ir kirpimo drabužius - tegul batų raštai būna pagrindinė detalė.

Puošnesni nei pernai “gladiatoriai”

Jei taip ir nesuspėjote nusipirkti “gladiatorių”, dar ne vėlu - ši sezoną jie vis dar madingi. Tiesa, šiemet jie puošnesni. Ši pavasarį jie siekia kulkšnis ar net kelius, turi daugiau dirželių ir yra mažiau atviri.

Kad kojos atrodytų ilgesnės, rinkitės kūno spalvos “gladiatorius”. Jei nebijote, kad kojos vizualiai sutrumpės ir norite atrodyti kuo madingiau, įsigykite juodus ar ryškiaspalvius.

Patogūs žemakulniai

Atšilus orui nebereikia slėpti pėdų žieminiuose batuose - pats laikas pasirūpinti lengvesniais žemakulniais. Šiais metais galite eksperimentuoti su gausybe stilių. Žaismingi bateliai pagyvins bet kokius drabužius.

Oksfordo stiliaus ir į juos panašūs batai - patys madingiausi, kaip ir kuklūs vintažiniai. Galite paeksperimentuoti ir su drobiniais sportiniais - jie ir gražus, ir patogūs.

Aukštakulniai

Paaukštintas padas, gausybė dirželių, aukšta pakulnė - visa tai ir šį sezoną išlieka ant bangos. Tiesa, lyginant su praėjusiu pavasariu, šiemet siūlomi elegantiškesni modeliai su siauresne pakulne.

***

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją