Pastarąjį apdovanojimą pelnė tarptautinių konkursų laureatės, klaipėdietės Viktorijos Vaišvilaitės-Skirutienės darbų ciklas „Amsterdamas dviems. Atvirlaiškiai“, kurioje fotografė užfiksavo svajingas Giedrės ir Andriaus akimirkas Nyderlandų sostinėje. Su daugybe dviračių, tramvajaus bėgiais, gatvės muzikantais, kanalais...

V.Vaišvilaitė-Skirutienė laimėjo ir trečiosios vietos prizą už savo dinamiškos kompozicijos darbą su jaunąja, šokančia BMX dviratininkų apsuptyje. Antrą vietą iškovojo santuokų metraštininkas Tomas Piliponis.

Jo ryškių ir kontrastingų spalvų darbe pavaizduotas jaunavedžių šuolis pajūryje. Meniškiausiu šių metų vestuvinės fotografijos darbu buvo pripažintas fotografo Pauliaus Rakštiko sendinta nuotrauka su katinėlių paveikslais.

Konkurso organizatorius, fotomenininkas ir vestuvių fotografų seminarų lektorius Albertas Pocej teigė, jog tokie konkursai bus organizuojami ir kitąmet bei džiaugėsi, jog šiemet komisija finalinius darbus rinkosi iš daugiau nei šimto fotografijų.

„Manau, jog nugalėję darbai bus stimulas ir kitiems vestuvių fotografams dar stipriau pakelti savo darbų meninį lygį“, - vylėsi A. Pocej.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)