1. Padenk veido odą ilgai išliekančiu makiažo pagrindu.

"Labai svarbu – tinkamas makiažo pagrindo atspalvis. Jeigu dvejoji, ant skruosto užsitepk truputį makiažo pagrindo – jo spalva turi nesiskirti nuo natūralios veido odos spalvos. Atspalvį geriausia rinktis esant natūraliam apšvietimui.

Stenkis ypač gerai bei lygiai paskirstyti makiažo pagrindą, kad veidas neatrodytų kaip kaukė. Norėdama sumažinti odos blizgesį, papudruok T sritį biriąja pudra", - pataria A. Juodiškis, „Max Factor“ vizažistas.

2. Vokų šešėliais paryškink akis, tamsesniais šešėliais liniją truputį pratęsk ir švelniai pakelk į viršų. Spręsdama, kur ir kokio ryškumo šešėlius tepti, vadovaukis pagrindine taisykle: tamsiais šešėliais dažyta vieta atrodys gilesnė arba įdubusi, šviesiais šešėliais – iškilusi. Taigi dėl šviesių šešėlių išryškės viršutiniai vokai ir akiduobės kaulas, o tamsūs šešėliai geriausiai išryškins blakstienų liniją ir akių kontūrą.

3. Prieš dažydama lūpas užtepk truputį makiažo pagrindo arba maskuojamosios priemonės – taip paslėpsi natūralų lūpų kontūrą, kad galėtum padailinti lūpų formą, be to, tai bus puikus lūpų dažų pagrindas, o spalva išliks dar ilgiau.

"Norėdama, kad lūpos būtų putlesnės ir didesnės, jas paryškink ir centrinę dalį patepk keliais atspalviais šviesesniais lūpų dažais", - pataria A. Juodiškis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją