„Swan Ph“ kolekcijos pristatymas įvyko mados kolekcijų pardavimo agentūroje „Nexus Showroom“, kurioje apsilanko JAV parduotuvių tinklų ir butikų užsakovai.

„Nexus Showroom“ (NS) komercijos vadovo, bendrasavininko p. Roberto Dugarte iniciatyva NS yra suinteresuotas aktyviai bendradarbiauti su Lietuvos drabužių kolekcijų kūrėjais. Roberto Dugarte atvyksta į Lietuvą susitikti su Lietuvos valstybės pareigūnais, asociacijų atstovais ir plačiau panagrinėti Lietuvos mados dizaino inovacinės produkcijos eksporto galimybes JAV ir Europos rinkoje.

„Swan Ph“ kūrybinę grupę Niujorke atstovavęs dizaineris Seržas Gandžumianas kartu su JAV mados profesionalais surengė naujosios kolekcijos fotosesiją Manhetene – Penktojoje Aveniu ir Times Square.

Kolekcijos modelius demonstravo lietuvė, gyvenanti Niujorke, Laura McGuire (Druskinytė) ir Miriam Matabaro, makiažą kūrė profesionali vizažistė Brenda Adames, fotografavo Viktorija Juodėnaitė (Ralpho Laureno kolekcijų fotografė).

Žemiau - video reportažas

Fotosesijos kadrus įamžino americaltv.com

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją