Štai juvelyras Svajūnas Udrys ir dizainerė Rasa Mekuškaitė (“The Fairy-tales by Jūratė”) pasitelkė pasakos motyvus – podiumu šėliojo paslaptingos laumės. Jų charakterius atspindėjo ne tik drabužiai bei papuošalai, bet ir žiūrovus stebinusios modelių grimasos.

Menininkė Vilija Šabunkaitė – Poškienė kolekcijai „Rožinės panteros“ pasirinko valiūkes muzikos grupės „69 danguje” merginas.

Svečiai iš Lenkijos - Slawomir Chmielewscy & Tomasz Szupienko – kolekcijos „Aquarius and Speed“ energingo, veržlaus ir bebaimio žmogaus įspūdžiui sustiprinti pasitelkė motociklą, kuris parodymo metu riedėjo podiumu.

Šeštą kartą organizuotoje mados fiestoje savo darbus demonstravo ir dizainerė Aistė Anaitė su juvelyre Indre Diržiene („Kalba žemė“), Liubovė Čaplikienė (“Impro“),), Marytė Guriavičienė kartu su Livija Daugirdaite bei avalynės dizainere Rūta Rimšeliene („Trys viename“), Eva Baliul ir Viktorija Šopagaitė („Flirtas“).

Akimirkos iš kolekcijų pristatymo

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją