Tai jau antroji mados linijos „RRevolution“ kolekcija. Pirmoji, skirta 2009 metų pavasario-vasaros sezonams, buvo pristatyta Milane praėjusių metų birželio mėnesį. Ji buvo kuriama specialiai Škotijos futbolo klubui „Hearts“.

Anksčiau pristatę sportinių drabužių kolekciją, šį kartą kūrėjai siūlo kasdienę aprangą, derinant klasikinį ir sportinį stilių.

Italijoje sukurtos drabužių linijos „RRevolution“ 2009-2010 m. rudens-žiemos kolekcijos autorius – kylantis Italijos stilistas Alberto Zambelli, kuris stengėsi sukurti moters ir vyro stilių, artimą tokių žymių žmonių kaip aktorius Gary Cooper bei stiliaus ikonos Audrey Hepburn įvaizdžiui. Italijoje kuriamos „RRevolution“ mados linijos vystytoja - Julija Gončaruk.

Pasak kolekcijos kūrėjų, daug dėmesio buvo skirta kokybiškų ir patogių medžiagų paieškai – drabužiai pasiūti iš šilko, kašmyro, vilnos, medvilnės, odos. Kolekcijoje vyrauja natūralūs šilti tonai, balta spalva, pilkos ir mėlynos prieskonis bei gyvi raudoni ir vyšniniai atspalviai.

Pirmą kartą ši kolekcija buvo pristatyta Lietuvoje, todėl su jos kūrėjais, Vilniuje svečiavosi mados redaktoriai iš Milano madų žurnalų, tarp kurių - „Vogue Italia“, „Fasion Magazine“, „World Fashion Channel“.

Rudens-žiemos sezono vyrų ir moterų drabužių kolekciją „RRevolution“ Italijos mados gerbėjai turės galimybę įvertinti šių metų vasarį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją