Atsiųstame pranešime spaudai pateikiamos kelios aktyvių pramogų idėjos, kurios leis puikiai praleisti laiką ir pasimėgauti gamta.

1. Pasiplaukiojimas vandenlentėmis

Daugelis vandenlenčių parkų Lietuvoje jau atvėrė duris. Tai puiki galimybė išbandyti pramogą, kuri sujungia snieglenčių, banglenčių ir vandens slidžių sporto elementus. Ji yra nesudėtinga ir užburianti išskirtiniu slydimo ežero paviršiumi pojūčiu. Nebijokite dar šalto vandens – parkuose jums bus suteiktas hidrokostiumas, šalmas ir kita reikalinga įranga.

2. Pasivažinėjimas kartingais

Jeigu žemės pramogos domina labiau nei vandens, rinkitės pasivažinėjimą kartingais. Kartodromai įsikūrę daugelyje didžiųjų Lietuvos miestų. Nemažai jų – atviro arba lauko tipo, tad yra laikomasi saugumo reikalavimų. Šios mažos transporto priemonės suteiks daug pozityvių emocijų ir leis pajusti lenktynių dvasią. Tai puiki pramoga, kuri patiks tieks vaikams, tiek suaugusiems

3. Jodinėjimas žirgais

Jodinėjimas ypač nudžiugins gamtos mylėtojus ir romantikus. Ristele keliauti miško takeliais apsuptomis apylinkėmis ir pailsėti nuo miesto šurmulio – tikras malonumas. Nesijaudinkite, jei nemokate joti, – patyrę treneriai jus lydės visos pramogos metu ir pasidalins naudingais patarimais. Jei joti atvirame lauke pasirodys baisu, galėsite pasilikti uždarame manieže.

4. Skrydis parasparniu

Skrydis parasparniu – lengvu nešiojamuoju sklandytuvu – neabejotinai patiks aštresnių pojūčių mėgėjams. Specialūs įgūdžiai nereikalingi, po trumpo instruktažo į dangų kilsite su patyrusiu pilotu. Pakylama į 250–300 m aukštį, kur pasitiks atsiveriantys horizontai. Skrydžio metu sužinosite, kaip valdomas parasparnis ir galėsite pasigrožėti žeme iš paukščio skrydžio. Po daugiau nei mėnesio praleisto namuose, ši pramoga jus tikrai išblaškys!

Kaip teigia įspūdžio dovanų platintojos „Gera dovana“ komercijos projektų vadovė Skaistė Tebelškienė, ši pramoga ne vienerius metus yra tarp populiariausiųjų ir visuomet suteikia gerų emocijų.

„Skrydis parasparniu yra viena iš populiariausių šiltojo sezono pramogų. Buvimas lauke, gryname ore, horizonto stebėjimas tikrai sukelia daug potyrių. Taip pat pilotai dažnai mėgsta „pajuokauti“ ir kartu su ekstremalumo nebijančiais klientais pasukioti parasparnį net 180 laipsnių kampu“, – pasakoja S. Tebelškienė.

5. Ekstremalus pasivažinėjimas keturračiais

Pasivažinėjimas keturračiu – išskirtinė pramoga, vykdoma itin gražiose miestų apylinkėse, gamtos apsuptyje su stačiais šlaitais ir ilgais nusileidimais nuo kalnų. Ekstremalių pramogų mėgėjų laukia adrenalinas, greitis bei gamtos kliūtys. Jei nemėgstate ekstremalaus važiavimo, galite pasirinkti ir ramesnį važiavimą dviese ar su visa šeima.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)