Minėto tikslo vedina dizainerė Ingrida Žitkuvienė neseniai sukūrė vaikiškus drabužius, puoštus šia efektyvia saugumo priemone. Puošnių ir prabangių suknelių kūrėjos atšvaitų idėja originaliai ir patraukliai perteikta ne viršutiniuose, tačiau kasdien dėvimuose vaikų drabužėliuose. „Kiekvienas atšvaitas gali išgelbėti vieną gyvybę. Siekiu, kad vaikai atšvaitus suvoktų ne tik kaip saugumo priemonę, bet ir kaip drabužio detalę, kuria patys norėtų puoštis ir rodyti draugams“,- teigia dizainerė.
Ingridos Žitkuvienės drabužėliai su atšvaitais bus pristatyti spalio 16 dieną Vilniuje Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ parodoje „Baltic Fashion and Textile Vilnius 2014“ organizuojamo renginio „Būk matomas – būk madingas“ metu. Taip pat bus dalijami linksmieji dizainerės atšvaitai, sėkmingai pritaikomi kiekvieno vaiko garderobe. Renginys, kuriuo siekiama pristatyti atšvaitus ne kaip atgyvenusią, o kaip madingą, stilingą saugumo priemonę, inicijuojamas daugiavaikių šeimų asociacijos „Mes“ kasmetinės akcijos „Būk matomas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)