Pirmasis išankstinis filmo seansas įvyks šį sekmadienį, lapkričio 20 d., kino centruose „Forum Cinemas“ Vilniuje ir Kaune.

Apie 12-ą valandą šį sekmadienį kino centruose „Forum Cinemas Akropolis“ Vilniuje bei „Forum Cinemas“ Kaune prasidės ir nuotaikinga, nemokama „Valandėlė su pingvinu”, kurios metu vyks įvairūs žaidimai ir konkursai vaikams, breiko šokėjų pasirodymai, pingvinų šokio pamokėlės, bus dovanojami prizai ir dovanos!

DELFI dovanoja 50 skaitytojų po 2 bilietus į šio sekmadienio seansą Vilniuje „Forum Cinemas Akropolis“ bei „Forum Cinemas“ kino teatre Kaune.

Registruotis į šiuos kino seansus galite čia iki šio penktadienio 12 val. Laimėtojai bus atrinkti burtų keliu. Laimėtojai, norintieji patekti į pirmuosius seansus šį sekmadienį, bilietus turės atvykti atsiimti dar šį penktadienį nuo 13 iki 18 val. į DELFI redakciją Vilniuje.

Negalėsiantys nueiti į „Linksmosios pėdutės 2" kino seansą šį sekmadienį, galės su laimėtais bilietais apsilankyti vėlesniuose šio filmo seansuose „Forum Cinemas“ kino teatruose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ar Panevėžyje. Bilietų laimėtojai, norintys patekti į vėlesnius šio filmo seansus, bilietus galės atsiimti iki lapkričio 23 dienos DELFI redakcijoje Vilniuje.

Apie laimėjimą DELFI skaitytojai bus informuoti el. paštu šį penktadienį. Informuosime tik laimėjusius bilietus skaitytojus.

Kviečiame registruotis čia:


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją