Reikės:

1 l grietinėlės

70 g cukraus

5 a. š. želatinos miltelių

0,5 vanilės ankšties

4 pakelių želė (paruošiame, kaip nurodyta ant pakelio)

Gaminimas

Grietinėlę supilame į prikaistuvį, įdedame cukrų, vanilės ankšties sėklas ir pačią ankštį. Užverdame. Paliekame pravėsti. Želatiną užpilame 7 šaukštais šalto vandens ir paliekame išbrinkti. Iš grietinėlės išimame vanilės ankštį, vėl užkaitiname iki virimo. Į karštą grietinėlę dedame išbrinkusią želatiną, gerai išmaišome ir išpilstome į paruoštą indą. Padedame šaltai, kad sustingtų (užtruks apie 1-2 val). Tada gaminame norimo skonio želė ir sluoksniuojame, laukiame kol sustings ir procesą kartojame.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją