Reikės:
1 l grietinėlės
70 g cukraus
5 a. š. želatinos miltelių
0,5 vanilės ankšties
4 pakelių želė (paruošiame, kaip nurodyta ant pakelio)
Gaminimas
Grietinėlę supilame į prikaistuvį, įdedame cukrų, vanilės ankšties sėklas ir pačią ankštį. Užverdame. Paliekame pravėsti. Želatiną užpilame 7 šaukštais šalto vandens ir paliekame išbrinkti. Iš grietinėlės išimame vanilės ankštį, vėl užkaitiname iki virimo. Į karštą grietinėlę dedame išbrinkusią želatiną, gerai išmaišome ir išpilstome į paruoštą indą. Padedame šaltai, kad sustingtų (užtruks apie 1-2 val). Tada gaminame norimo skonio želė ir sluoksniuojame, laukiame kol sustings ir procesą kartojame.