Reikės:

1 kg vištienos krūtinėlės file (galima naudoti ir kitokia vištienos dalį),
100 g sviesto,
10 skiltelių česnako,
4 šaukštai miltų,
1 stiklinė sultinio,
žiupsnelis druskos,
pagal skonį vištienos prieskonių,
žiupsnelis pipirų maltų.

Vištienos krūtinėlę nuplauname ir nusausiname. Ištriname vištienos prieskoniais, druska, pipirais ir puse išspaustų česnakų.

Keptuvėje įkaitiname aliejų ir kepame krūtinėles pavartant, kol gražiai iškepa.

Kitoje keptuvėje ištirpiname sviestą, sudedame likusius smulkintus česnakus ir apkepiname. Beriame miltus ir maišome, tada supilame sultinį (gali prireikti daugiau, priklauso nuo to, kokio tirštumo norite padažo) ir vis maišome, kol padažas pasidarys grietinėlės tirštumo.

Tiekiame padažą užpylę gausiai ant vištienos.

Valgome su pasirinktu garnyru.