Reikės:

pomidorų
agurkų
žaliųjų paprikų
radonojo svogūno
juodųjų alyvuogių su kauliukais
fetos sūrio
alyvuogių aliejaus

Gaminimas:

Stambiais gabalais supjaustome pomidorus, nulupame agurką ir supjaustome, šiaudeliais supjaustome žaliąją papriką, svogūną. Viską sudedame į dubenį, įberiame kelias alyvuoges.

Graikai nepjausto fetos sūrio gabaliukais, kaip kad darydavau aš ar matydavau paruoštas salotas kavinėse Lietuvoje. Ant stambiai pjaustytų daržovių kaugės jie deda visą fetos sūrio gabalą, užpila alyvuogių aliejumi ir pabarsto prieskonių (raudonėlių, bazilikų, petražolių ir čiobrelių). Jei mėgstate, galite įdėti ir kaparėlių.

Viskas paprasta, bet labai skanu ir sveika.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)