Reikės:
1 kg sparnelių (padalintų į dvi dalis per sąnarį),
druska pagal skonį,
pipirai malti irgi pagal skonį,
1 šaukštelis maltos paprikos,
1 šaukštelis džiovintų smulkintų pomidorų,
1 šaukštelis petražolių,
truputį džiovintų čiobrelių
Padažas:
100 g mėlyno sūrio,
100 g grietinės,
2 šaukštai majonezo,
0,5 citrinos sulčių.
Sparnelius gerai ištriname prieskoniais ir dedame į skardą. Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 20 min.
Padažui sūrį sutriname šakute, dedame grietinę, majonezą, pilame sultis ir gerai išmaišome. Paragaujame, jei trūksta druskos, truputį įberkime.
Patiekiame sparnelius su padažu.
„Samčio užrašai“
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (2)