Reikės:

500 g vištienos krūtinėlės,
3 šaukštai citrinos sulčių,
1 šaukštas alyvuogių aliejaus,
2 skiltelės česnako,
1 šaukštelis džiovintų petražolių,
žiupsnelis druskos,
žiupsnelis pipirų.

Padažas:

1 nedidelis agurkas,
2 skiltelės česnako,
3 šaukštai natūralaus jogurto,
šlakelis citrinos sulčių,
žiupsnelis druskos ir maltų pipirų,
truputis krapų.

Ruošiame vištieną. Petražoles, druską, pipirus, spaustą česnaką sumaišome su citrinos sultimis ir aliejumi. Dedame smulkintą vištieną ir marinuojame. Geriausia per naktį.

Medinius pagaliukus išmirkome vandenyje, kad nedegtų. Suveriame vištienos gabaliukus ir kepame orkaitėje su griliumi apie 15 min.

Sutarkuotą agurką nusunkiame, įspaudžiame česnako, beriame smulkintus krapus, druską ir pipirus, sudedame jogurtą ir supilame citrinos sultis. Viską gerai išmaišome ir tiekiame su vištienos iešmeliais.