Reikės:

250 g kefyro,
1 kiaušinio,
2 v. š. cukraus,
1 a.š. kepimo miltelių,
miltų,
uogienės.

Kefyrą sumaišyti su kepimo milteliais ir palikti kol suputos. Kiaušinį išplakti su cukrumi, supilti kefyrą ir berti miltus (jų reikia tiek, kad tešla būtų grietinės tirštumo).

Įkaitinti sumuštinių keptuvą dėti šaukštą tešlos, šaukštelį uogienės ir vėl šaukštą tešlos. Kepti kol viduje nesijaus tešlos. Skanaus!

Agnė R.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)