50 g minkšto sviesto
200 g miltų
50 g cukraus pudros
1 a.š. vanilės

400 g spanguolių
200 g cukraus
pusės citrinos sulčių

50 g baltojo šokolado

Minkštas sviestas su cukraus pudra ir miltais suminkomas ir pagardinamas vanile. Tešla įklojama į 18 cm formą ir padedama 30 min šaltai.

Spanguolės užpilamos citrinos sultimis ir verdamos, kol nugaruoja skystis, tada suberiamas cukrus ir dar paverdama kol sutirštėja ir cukrus ištirpsta.

Ant atvėsusio pagrindo užtepamos atvėsintos uogos. Kepama 170C apie 45 min.

Ieva G.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją