Reikės:

2 vištų krūtinėlės (manau, puikiai tiktų ir šlaunelių mėsa),
druska ir pipirai pagal skonį,
1 didelis svogūnas,
0,5 čili pipiro,
1 didelė morka,
3 skiltelės česnako,
200 g šaldytų žirnelių,
1 lauro lapas,
1 šaukštelis dž.baziliko,
250 ml vištienos sultinio,
300 g ryžių (naudojau Basmati).

Vištų krūtinėles įtrinti druska ir pipirais. Krūtinėlę supjaustyti nedideliais 1 kąsnio gabaliukais ir keptuvėje apkepti iki auksinės spalvos. Išimti iš keptuvės ir atidėti.

Į keptuvę pilti truputį aliejaus ir suberti smulkintus svogūnus, tarkuotą morką ir čili pipirą ir pakepinti kelias minutes, suberti česnakus ir dar pakepinti 2 min., paskui įpilti sultinį, įdėti laurų lapą, bazilikus. Padruskinti, pagardinti trupučiu pipirų ir užvirti. Tada suberti ryžius. Ugnį sumažinti, keptuvę uždengti ir troškinti 10 min.

Krūtinėles dėti į troškintuvą, o ant jų sukrėsti daržovių mišinį, uždengti ir troškinti dar 10 min. Maišant suberti žirnelius, sumažinus ugnį ir toliau troškinti, kol ryžiai ir žirneliai suminkštės.

Pabaigus gaminti išimti lauro lapą.