Reikės:

1 cukinijos,
1 kiaušinio,
1-1,5 st miltų,
180 g varškės,
1 v.š. cukraus,
žiupsnelis druskos,
0,5 a.š. kepimo miltelių,
aliejaus kepti
.

Cukiniją nulupkite, išimkite sėklas ir sutarkuokite iki tyrės. Kiaušinį išplakite su cukrumi ir druska. Tuomet į kiaušinio masę dėkite tarkuotą cukiniją ir varškę. Viską gerai ištrinkite šakute.

Berkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir maišykite, kol gausite ganėtinai tirštą tešlą.

Formuokite blynelius ir kepkite aliejuje, kol gražiai paskrus. Tuomet susimeskite į dėžutę, pagriebkite uogienės ir puikus užkandis keliauja su Jumis bet kur!

Agnė

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)