Reikės:

250 gr varškės,
1 kiaušinis,
100 gr cukraus,
1 šaukštelis kepimo miltelių,
250 gr miltų,
1 šaukštas smulkios tirpios kavos.

Kiaušinį ištriname su cukrumi, dedame varškę ir išmaišome iki vientisos masės. Beriame miltus su kepimo milteliais,kavą ir gerai išminkome.

Į gerai įkaitintą aliejų dedame riešuto dydžio spurgytes ir verdame iki gražios auksinės spalvos.

Rutuliukus darykite sudrėkine vandenyje rankas,geriau sulips.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją