Marinatas:

0,5 litro vandens,
1 desertinis šaukštas druskos,
1 desertinis šaukštas cukraus,
4 valgomi šaukštai acto,
kvapiųjų pipirų,
lauro lapelių,
krapų.

Grybus nuvalykite, apvirkite apie 10-15 min. Nupilkite skystį, kuriame virė. Dėkite vėl į puodą, užpilkite marinatu ir virkite dar apie 30 min. Dėkite į sterilius stiklainius ir sandariai uždarykite. Laikykite šaltai.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)