Reikės:

150 g kambario temperatūros sviesto,
150 g cukraus,
2 kiaušinių,
žiupsnelio druskos,
150 g miltų,
1 a.š kepimo miltelių,
50 ml pieno,
5 a.š stiprios kavos,
keli šokolado gabaliukai smulkinti.

Minkštą sviestą sumaišyti su cukrumi ir druska, viską išplakti iki purumo. Po vieną įmušti kiaušinius vis plakant.

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir įmaišyti į sviesto ir kiaušinių masę. Galiausiai supilkite pieną ir viską išmaišykite. Dėkite šokolado gabalėlius ir pilkite kavą. Viską gerai išmaišykite.

Orkaitę įkaitinkite iki 175C temp. į keksiukų formeles įdėkite popierines keksiukų formytes.

Kepkite apie 20-25 min. Patikrinkite su mediniu pagaliuku, įsmeigę į vidurį, jį turite ištraukti sausą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)