Reikės:

250 g miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių,
3 kiaušiniai,
skardinė kondensuoto pieno,
100 ml aliejaus,
vanilės ankštis,
2 persikai,
200 g minkšto sviesto,
100 g cukraus pudros.

Cukraus pudrą, sviestą, druską išplakti, kol masė taps puri. Supilti kondensuotą pieną ir išmaišyti iki lygios masės.

Kitame dubenyje sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir įmaišyti juos į plakinį. Įmušti kiaušinius, supilti vanilės esenciją ir vėl išmaišyti iki vientisos masės.

Sudėti smulkintus persikus ir gerai išmaišyti.

Gautą tešlą sukrėsti į paruoštą kepimo indą ir kepti maždaug valandą iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai parus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)