Reikės:
250 g miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių,
3 kiaušiniai,
skardinė kondensuoto pieno,
100 ml aliejaus,
vanilės ankštis,
2 persikai,
200 g minkšto sviesto,
100 g cukraus pudros.
Cukraus pudrą, sviestą, druską išplakti, kol masė taps puri. Supilti kondensuotą pieną ir išmaišyti iki lygios masės.
Kitame dubenyje sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir įmaišyti juos į plakinį. Įmušti kiaušinius, supilti vanilės esenciją ir vėl išmaišyti iki vientisos masės.
Sudėti smulkintus persikus ir gerai išmaišyti.
Gautą tešlą sukrėsti į paruoštą kepimo indą ir kepti maždaug valandą iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai parus.